9. jun, 2017

belofte aan mezelf

bij deze wil ik graag een belofte maken aan mezelf:

IK MOET ECHT VAKER MIJN SITE BIJ WERKEN!

Zo dat gezegt hebben... Er is een hoop gebeurd,

Grote nieuws #1 is dat Luuk is nu officieel eigenaar van Lada. Niet dat dit ook maar enige verandering geeft in mijn fokplanning met haar... Het is alleen dat ik af en toe kan roepen dat het "zijn hond is" en dat "hij zijn hond eens moet opvoeden!" voor de rest is er weinig veranderd.

Nou ja misschien met trainen. Ongeveer 6 maanden geleden werd het mij al pijnlijk duidelijk dat Lada helemaal mijn hond niet is. Als ik met haar moest trainen bleef ze liever bij Luuk, als ze moest kiezen tussen luisteren naar mij of luisteren naar luuk was luuk standaard de gelukkige... En ja dat is zeer pijnlijk, nu weet ik ook eens hoe Luuk zich al die jaren voelde tussen Chevy, Kia en Monza. Want die doen weer veel liever iets met mij als met hem.

Maar Luuk en Lada hebben nu dus hun eigen teampje gevormd... nog steeds onderdeel van team border lolly maar dan met een grote L... Want best confronterend is als het er uit wordt gegooid door je eigen man en hond met de trow en catch club match.... Toch gun ik het ze van harte want ik heb nu een frisbee maatje, we zijn zelfs al samen naar de wedstrijd op animal event geweest!

Grote nieuws #2:

We zijn weer terug op facebook, voorlopig dan. Want ik moet eerlijk bekennen dat ik een hoop miste met het aanmelden van workshops, wedstrijden en andere leuke dagjes met de hond. Zo zijn er spectaculaire foto's gemaakt met een dogfrisbee fotografie workshop. Hebben we ons aangemeld voor een leuke zomer cursus balans en coordinatie. En ga ik zelf nog 2 workshops volgen voor honden fotografie.

Oh en dan nog grote nieuws #3

Ik heb een nieuwe baan, en compleet andere wel te verstaan. Ik ben namelijk bezig met een omscholings traject voor HBO verpleegkundige. En ja dat is zwaar naast al mijn andere hobby's en soms moet ik er daarom ook voor kiezen een training over te slaan. Maar uiteindelijk zal het, het allemaal waard zijn als ik klaar ben.