Chevy

dit is Chevy, hij is mijn eerste hond(JE) en is een kruising tussen een dwergpincher en iets wat moest door gaan voor een chihuahua. Alleen is ie een beetje groot uitgevallen: hij weegt namelijk 7,3 kilo en is 31 cm hoog.

Chevy is geboren op 04-05-2010. 

Met chevy heb ik zo'n beetje alle cursusen gevolgd die er te volgen zijn op een honden school. Uiteraard allemaal succesvol afgerond.

Behendigheid vind hij het leukst om te doen, alleen door een blesure aan zijn achterpoot (2012) en later nog een aan zijn voorpoot (2014) is het niet meer verstandig om Chevy erg veel te laten springen en draaien. In 2012 heb ik met chevy een aantal wedstrijden in de behendigheid gelopen. Later heb ik een poging gedaan om hem FCI obedience aan te leren, jammer genoeg is deze poging mislukt. Hij vind het 3 keer niets om in nat gras te liggen en zo'n blok halen is ook waardeloos. Hij heeft wel in 2014 zijn GGB (FCI obedience B) diploma gehaald met 223 punten. En bij een aantal wedstrijden toch een paar bekers binnen geharkt. Nu loopt hij af en toe een (engelse) obedience wedstrijd. Gewoon voor de fun. 

Chevy is nu dus fulltime knuffelkontje (is ook erg zwaar werk hoor) Ook is hij erg goed in het op/voor warmen van het bed. En alles restjes eten pikt hij graag mee.

Kia

 

Kia; Mijn eerste Border Collie,

Zij is alles waar het ras Border Collie voor staat, vol met werklust, niet te stoppen en oneindig voorzien van energie.

Kia is een (geholpen) Blue merle teefje geboren op 28-07-2012

Met Kia heb ik alle cursussen afgerond bij Kc Gooi en Eenland. en ben ik in 2013 begonnen met haar FCI obedience (G&G) wedstrijden te lopen.

Ik begon alleen een beetje te vroeg namelijk met 9 maanden oud. Toen kreeg ik van de keurmeester te horen dat ik een hele leuke werklustige hond had en dat ik over 3 maanden maar eens terug moest komen. Zogezegt zo gedaan.

Met een leeftijd van 364 dagen behaalde ze haar GGB diploma. 2 maanden later op wedstrijd haar GG1 diploma. In 2014 deden we mee met het NK GG1. Waar we een nette 9e plaats behaalde.

In 2015 zijn we gestopt met FCI obedience in het niveau GG2. en hebben we de overstap gemaakt naar het Engels Obedience. Omdat Engels Obedience toch niet helemaal was wat we er van hadden gehoopt zijn we eind 2015 begonnen met dog frisbee. Hier gaan we in 2016 gewoon lekker mee verder!

Monza

Monza, dreaming of you Chevrolet Monza

Mijn Mooie Monza Man.

Monza is mijn eerste hond met een echte FCI stamboom. Hij is geboren op 20-12-13 bij Cathy Nys in belgie. 

Hij is totaal anders als Kia, een stuk rustiger en redelijk beheerst (alhoewel :P) hij wil altijd graag voor je werken en vind veel dingen erg leuk om te doen. in 2014 ben ik met hem begonnen wedstrijden FCI obedience te lopen, door mijn werk heb ik in 2015 de overstap naar het engelse Obedience gemaakt. Omdat dat niet helemaal was wat we er van verwacht hadden zijn we eind 2015 begonnen met dogfrisbee.

en dat vind Monza echt helemaal het einde, ongelofelijk mooi om te zien hoeveel zelf vertrouwen hij dan heeft.

Lada

en daar is Lolly #3

Lovely Lady Lada!

geboren op 20/11/2015

een red en white teefje.

In januarie 2017 besloten dat Luuk en Lada 4 poten op 1 buik zijn.

Luuk is nu oficieel van Lada (of andersom :P)

Luuk en Lada zijn lekker bezig met dogfrisbee, hebben samen de GH cursus en het officieel nederlands examen daarvan met succes afgesloten.

ook heeft luuk met lada de club GGB cursus met 2e plaats afgesloten!